Максим Кідрук презентував дві нові книжки у книгарні «Є»

теґи: Книги, Львів, Максим Кідрук, книгарня "Є", література, подорожі, презентація

Максим КідрукМаксим Кідрук – український письменник-мандрівник (чи мандрівник-письменник). Перший українець, який побував на острові Рапа Нуї  (також відомий як Острів Пасхи). Подорожував у Мексиці,Еквадорі, Бразилії, Перу, Чилі, Китаї, Єгипті та Сирії. Навчався у Королівському технічному університеті (Стокгольм), аспірантуру якого із задоволенням проміняв на життя вільного мандрівника. Неодружений.

15 квітня 2011 року у львівській книгарні «Є» письменник презентував дві нові книжки «Навіжені в Мексиці» та «Навіжені в Перу». Автор назвав свої нові книги, на відміну від попередніх,  швидше стьобом, ніж записками мандрівника, жартівливими хостелівськими історіями, зібраними за немалий період подорожування. «Ця книга розповідає про двох волоцюг, які вирішили зайнятися «бізнесом по-українськи» за кордоном», – каже автор.Максим Кідрук

Мандрівник здебільшого розповідав про останню подорож до Єгипту та Сирії. Ділився враженнями про тамтешню революцію, інцидент, який стався у сирійському міжнародному аеропорту з місцевими військовими, а також своїми теоріями щодо походження древніх розвалин та храмів побачених ним у пустелі. У недалекому майбутньому Максим обіцяє зібрати більше фактів і висвітлити їх у одній з книг.

Максим КідрукНаступний пункт призначення – Нова Зеландія. Компанію в цій подорожі Максу складе телеведучий Сергій Притула (колись був відомий як Тернопільський Сірий). За підтримки української діаспори, двоє відчайдухів хочуть провести акцію на захист честі Української держави і нації. Зі слів захисника, за перебігом подій можна буде прослідкувати на одному з відомих українських каналів.

Куди далі занесе цього зірвиголову – Антарктида? Здається, це єдиний континент, на якому досі не побував цей український волоцюга! :)

Більше фото з події шукайте у фоторепортажі.